Πως δουλεύει

Πως δουλεύει η ενότητα deal της ιστοσελίδας προσφορών www.offerland.gr

Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Μπείτε στην ενότητα deal της
www.offerland.gr

  • Κάντε δωρεάν εγγραφή μέλους στην είσοδο μέλους (τέρμα πάνω δεξιά) ή σύνδεση αν είστε μέλος. Βάζοντας το email και τον κωδικό σας, αλλιώς κάντε δωρεάν εγγραφή δηλώντας το email σας. Έπειτα θα λάβετε ένα email ένεργοποίησης του λογαριασμού σας και εφόσων τον ενεργοποιήσετε,
  • Δηλώστε το ονοματεπώνυμό σας (επειδή τα κουπόνια είναι ονομαστικά) στην διαχείριση στιχείων στον "λογαριασμός μου" (τέρμα πάνω δεξιά στο σημείο που είναι η είσοδος μέλους)
  • Επιλέξτε πόλη
  • Βρείτε την προσφορά ημέρας που σας ενδιαφέρει. κεντρική προσφορά ή δυτερεύουσες από κάτω.
  • Κάντε κλικ στο "Αγόρασε" για να προχωρήσετε στην αγορά του κουπονιού.
  • Διαλέξτε τον τρόπο πληρωμής.
  • 1ος τρόπος: Πληρωμή με πιστωτική κάρτα . Η αγορά προυποθέτει να είστε μέλος μας κάνοντας μια απλή εγγραφή μέλους δωρεάν. ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ! Εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας στο ασφαλές περιβάλλον της alphabank. Το σύστημα δέχεται όλες τις κάρτες από όλες τις τράπεζες. 
  • 2ος τρόπος: Πληρωμή με  μετρητά. Καταθέστε το ποσό του κάθε κουπονιού στον τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK που θα λάβετε με email όταν κάνετε δέσμευση κουπονιού (όταν δηλαδή κλικάρετε στο "αγόρασέτο" και προσχωρήσετε στην επιλογή μετρητά). Η κατάθεση πρέπει να γίνει πριν την λήξη της προσφοράς. Έπειτα στείλτε μας με email ή φαξ την τραπεζική απόδειξη ή αναφέρατέ μας το όνομα του καταθέτη, για ποια προσφορά πρόκειται και το όνομα του διακιαούχου εξαργύρωσης. Τότε το ελέγχουμε και κάνουμε επιβεβαίωση της αγοράς σας και σας έρχεται το κουπόνι στο email σας.

Μετά την αγορά και αφού λάβετε στο email σας το κουπόνι θα το εκτυπώσετε και θα το προσκομίσετε στην επιχείρηση για να επωφεληθείτε ό,τι έχετε αγοράσει.

Είμαστε στην διάθεσή σας και στο τηλ 2311 241244.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε δυσκολία. Δυνατότητα παραλαβής των κουπονιών και από πρατήριό μας στην Σταυρούπολη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Για να μη χάνετε καμιά προσφορά γίνετε μέλη μας δηλώνοντας το email σας. http://www.offerland.gr/el/normal/login.aspx

  

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του offerland.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές!


   

Email: