Οδηγός αγορών

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η www.offerland.gr χωρίζεται σε 6 ενότητες
Στην ενότητα DEALS μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση έως και 95% κουπόνια από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Για να επωφεληθείτε των προσφορών της συγκεκριμένης ενότητας είναι απαραίτητη η αγορά του κουπονιού από την offerland. Μπορείτε να αγοράσετε το κουπόνι με πιστωτική ή μετρητά.

Με την επιλογή ως τρόπου πληρωμής την πιστωτική, αφού εγκριθεί η συναλλαγή το κουπόνι έρχεται αυτόματα στο email του χρήστη και στον λογαριασμό μέλους. (στα αγορασμένα deals εφόσων είναι ενεργή η προσφορά στα ενεργά, εναλλακτικά στο ιστορικό κλικάρωντας το γαλάζιο εικονίδιο δεξιά)

Με την επιλογή με μετρητά απλώς δεσμεύτε το κουπόνι και για να σας το στείλουμε αρκεί να το πληρώσετε και να μας ενημερώσετε.
Καταθέτετε το αντίστοιχο ποσό για κάθε κουπόνι που θέλετε να αγοράσετε. Μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα σε λογαριασμό μας είτε μέσω e-banking, είτε με το παραδοσιακό τρόπο στο ταμείο της τράπεζας, είτε ερχόμενοι σε κάποιο από το πρατήριό μας στη Θεσσαλονίκη στην αερογέφυρα Σταυρούπολης. Αρκεί μια συλλογική κατάθεση αν αγοράσετε παραπάνω του ενός κουπόνια.

Οι λογαριασμοί είναι οι εξής:

ALPHA BANK 736.00.2002.000251, IBAN GR39 0140 7360 7360 0200 2000251 Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Ράβναλη Αικατερίνη

EUROBANK 0026.0183.21.0200341203 IBAN GR6502601830000210200341203 Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Ράβναλη ΑικατερίνηΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5224.058971.841, ΙΒΑΝ GR21 0172 2240 0052 2405 8971841 Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου Ράβναλη Αικατερίνη

Ενημερώστε μας το αργότερο 3 μέρες αφού λήξει η προβολή της προσφοράς στο site για την κατάθεσή σας στο email: sales@offerland.gr δίνοντας μας τα εξής στοιχεία:


ονοματεπώνυμο καταθέτη
ονοματεπώνυμο δικαιούχου-χρήστη του κουπονιού(πχ αν είναι για δώρο) όπως το γράψατε στο κουπόνι
ημερομηνία κατάθεσης
προσφορά
Τράπεζα που καταθέσατε το αντίτιμο
Το τηλέφωνό σας σε περίπτωση που χρειαστούμε διασταύρωση στοιχείων

για να το ελέγξουμε και να επιβεβαιώσουμε την αγορά σας ή στείλτε μας συνημμένη στο email μας την απόδειξη της τραπεζικής κατάθεσης, ώστε έπειτα να λάβετε το κουπόνι στο email σας.

Εμείς επιβεβαιώνουμε όλες τις παραγγελίες όπου έγινε η κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων και έχουμε ενημερωθεί πρωτίστως, το αργότερο 3 μέρες αφού μας ενημερώσετε και σας στέλνουμε το κουπόνι στο email σας και στον λογαριασμό μέλους (στα αγορασμένα deal κλικάροντας στο γαλάζιο εικονίδιο).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1. Το ποσό κατάθεσης πρέπει να είναι στο ακέραιο, χωρίς να εμπεριέχει τυχόν τραπεζικά έξοδα.

2. Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιείται 3 ημέρες, το αργότερο, από τη στιγμή λήξη της προβολής της προσφοράς στην offerland (ώσπου δηλαδή να μηδενιστεί ο μετρητής στο site για την αντίστοιχη προσφορά)

3. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται webbanking, κάποιας από τις παραπάνω 2, να μεταφέρετε το ποσό με τον Αριθμό Λογαριασμού και όχι με το ΙΒΑΝ. Συναλλαγές εσωτερικές σε κάθε τράπεζα γίνονται άμεσα και ΔΕΝ χρεώνονται επιπλέον. Το ΙΒΑΝ χρησιμοποιείτε ΜΟΝΟ για εξωτερικές συναλλαγές.

4. Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά από άλλη τράπεζα ή με άλλο τρόπο (π.χ. δέσμευση του ποσού) η συναλλαγή θα επικυρώνετε όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή και όχι νωρίτερα. Εάν αργεί ελέγξτε τη δική σας τράπεζα ότι ολοκλήρωσε τη συναλλαγή.
Στόχος μας οι έξυπνες αγορές!


Στις ενότητες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΚΟΥΠΟΝΙΑ, ΦΥΛΛΑΔΙΑ σας πρέχεται μια δωρεάν ενημέρωση για οικονομικές αγορές από καταστήματα δίχως την χρήση κουπονιού με αγορά από την offerland.

Στην ενότητα επιχειρήσεις θα βρείτε έναν κατάλογο από όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρίσεις.

Στην ενότητα κληρώσεις θα βρείτε ενδιαφέρουσες κληρώσεις.
Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του offerland.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές!


   

Email: